top of page

Global Diagnostics

Global Diagnostics kan de energetische structuren van het lichaam nauwkeurig meten. Het meetresultaat stelt vervolgens belangrijke informatie ter beschikking over o.a. de bio-energetische toestand van organen, zoals de nieren, de lever, het hart en lichaamssystemen zoals het immuunsysteem, het lymfestelsel en de stofwisseling. Deze informatie kan dienen als basis voor een correcte aanpak, eenvoudige preventieve maatregelen en een zinvolle en werkzame therapie.

GD: Tekst

Meting

Een lichaamsmeting met Global Diagnostics duurt in totaal slechts 8 minuten. Via twee elektroden aan de enkels wordt uw kind aangesloten op de apparatuur. Behalve schoenen en sokken mag uw kind de kleding gewoon aanhouden en doet het vervolgens geen pijn. De meeste kinderen vinden het erg interessant om de binnenkant van hun lichaam op de computer te zien.

Behandeling

De behandeling kan variëren tussen 15-30 minuten.
Uw kind blijft tijdens de behandeling verbonden aan het apparaat door middel van de elektroden. Tijdens deze (per persoon passende) behandeling wordt het herstellend vermogen gereguleerd, worden systemen, organen en cellen weer in balans gebracht, slechte organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten worden gedood en ontgifting wordt op gang gebracht.

Na de behandeling

De gifstoffen die vrijgekomen zijn tijdens de behandeling, moeten worden afgevoerd. Het is daarom van belang dat na de behandeling uw kind na de behandeling tenminste 1.5 liter (binnen vier uur na de behandeling) water drinkt. Het lijf is dan weer 'in balans' gezet en alle cellen zijn na de behandeling hard aan het werk om de organen/systemen weer goed te laten functioneren. Het kan zijn dat iemand vermoeid is na de behandeling. Dit kan 1-3 dagen duren. Dit is een goed teken en betekent dat het lijf zelf hard aan het werk is zichzelf te herstellen.

GD: Lijst
bottom of page