top of page

Informatie

Per 25 mei 2018 is de wet AVG van kracht. De bedoeling van de wet is dat de rechten van de cliënt beter worden beschermd dan het geval was. In deze wet is geregeld dat de therapeut moet zorgen dat de cliëntgegevens veilig worden bewaard, en niet in handen van derden komen. Ook dat de cliënt te allen tijde het recht heeft zijn of haar dossier in te zien.

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Klachtenregelement

Overige informatie: Lijst

Veel gestelde vragen

Hoeveel consulten heb ik nodig?

Het verschilt per kind hoeveel hulp het nodig heeft en hoe goed de adviezen opgevolgd worden. Na het bespreken van het behandelplan, heeft het lichaam 6-8 weken de tijd nodig om te wennen aan de aanpassingen. Vaak maken we na 2 maanden een nieuwe afspraak om te kijken hoe het gaat en eventueel het plan aan te passen. Vaak heeft iemand aan 3 consulten voldoende om verandering te merken.

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

De facturen betaal je altijd zelf. Je kunt de rekening opsturen naar de zorgverzekeraar. Het verschilt per zorgverzekeraar of je een deel van het consult terug krijgt. Onder het kopje 'Prijzen en boekingen' is te zien welke zorgverzekeraar de consulten vergoed.

Wat voor adviezen krijg ik?

Het behandelplan bestaat uit passende voedingsadviezen eventueel aangevuld met supplementen. Het is van belang dat u weet dat het tijd en energie gaat kosten om de leefstijl aan te passen. Dit is echter wel nodig om resultaat te boeken.

Werkt het voor iedereen?

Of het kind verschil merkt, ligt eraan hoe goed de adviezen opgevolgd worden. Elk lichaam is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Ook verschilt het per kind hoe zichtbaar de veranderingen zijn.

Overige informatie: FAQ
bottom of page